Categories
바카라 바카라사이트 우리카지노

Esport i una vida saludable, el millor antídot per combatre els virus

A hores d’ara ja ningú posa en dubte que seguir una vida saludable és el millor antídot per prevenir la gran majoria de malalties. Hi ha estudis que confirmen que la pràctica d’exercici regular i mantenir una alimentació equilibrada pot tenir una influència directa sobre el teu sistema immune, augmentant la resistència a infeccions virals i prevenint la formació de cèl·lules malignes.

Lluny d’avivar l’alarmisme creixent a causa del coronavirus Covid-19, la finalitat d’aquest article és oferir-te les claus per mantenir les teves defenses altes durant tot l’any i així prevenir la infecció i el desenvolupament de qualsevol virus o bacteri en el teu organisme.

Fer exercici és el primer pas

L’activitat física moderada contribueix de manera indirecta a millorar les defenses, perquè millora la circulació, la qual cosa permet que les cèl·lules defensives treballin de manera més eficient, millora la salut en general i ajuda a controlar el pes, un factor de risc important.

Les probabilitats de contraure un refredat, grip o altres malalties es redueixen en aquelles persones que realitzen activitat física, ja que està demostrat que l’esport ajuda a eliminar bacteris dels pulmons i vies respiratòries. De la mateixa manera, practicar exercici també ajuda a alliberar de l’estrès i dormir millor, dos factors que perjudiquen al teu sistema immune.metasports